Mágneses szeparátorok

23 éve gyártunk és szervizelünk!
Cégünk, a MAGSY SK S.R.O. elsősorban mágneses szeparátorok gyártására szakosodott, verhetetlen szolgáltatást garantálunk.
Szeretne többet megtudni

Több mint 20 000+ mágneses szeparátort gyártottunk már

kiválasztott vállalatok, amelyek megbíznak bennünk...
Egyéb referenciák

Mi az a mágneses szeparátor?

A mágneses szeparátor olyan eszköz, amely mágneses mezőt használ a mágneses anyagok nem mágneses anyagoktól való elválasztására. A mágneses szeparátorok számos iparágban megtalálhatók, többek között a bányászatban, a kohászatban, a hulladékfeldolgozásban és az élelmiszer-feldolgozásban. Ez az eszköz kulcsfontosságú a különböző típusú anyagok mágneses tulajdonságaik alapján történő hatékony szétválasztásához.

A mágneses szeparátoroknak számos különböző változata létezik, amelyek méretben, alakban, az alkalmazott mágneses mező típusában és az anyagnak a szeparátoron való áthaladásának módjában különböznek. A leggyakoribb típusok közé tartoznak a kézi mágneses szeparátorok. Ezek a szeparátorok kicsik és könnyen hordozhatók, így kisebb helyeken is használhatók, például fémhulladék szétválasztására.

Egy másik típus az automatikus mágneses szeparátorok. Ez a típus nagyobb méretű és ezért tartósabb, így ideális eszköz nagyobb mennyiségű anyag feldolgozására, például a bányaiparban az ércválogatásban.

A száraz mágneses szeparátorok száraz anyagokkal, például ércekkel vagy ömlesztett anyagokkal, például homokkal, kővel, liszttel, ércekkel, sóval, gabonával stb. dolgoznak. Ezeket a szeparátorokat gyakran használják az élelmiszeriparban a fémszennyeződések eltávolítására az élelmiszeripari termékekből, ami kritikus fontosságú az élelmiszer-biztonság és -minőség fenntartása szempontjából.

A nedves mágneses szeparátorok a mágneses mezők segítségével mágnesesen érzékeny anyagokat választanak el más anyagoktól. Ebben az esetben azonban az elválasztási folyamat folyékony közeg, például víz vagy más folyadékok segítségével történik. A nedves mágneses szeparátorokat gyakran használják ipari alkalmazásokban, például a bányászatban az értékes fémek ércekből és más kőzetekből történő kinyerésére, vagy a hulladékkezelésben a mágnesesen érzékeny anyagok hulladékáramból történő leválasztására.

Közvetlenül az ügyfelektől származó tanulmányok

Szeparátor egy csapágygyártó vállalatnál

Az ipari és gyártási műveletekben a nyersanyagok és készletek tisztaságának és minőségének fennta...

500 000 CZK-t takarítottunk meg egy mérnöki cégnek

A mágneses szeparátorok olyan eszközök, amelyek mágneses mezőt használnak a mágneses szennyeződés...

Szeparátor egy cukorfeldolgozó vállalatnál

Az élelmiszeriparban a szeparátorok használata kulcsszerepet játszik az élelmiszerek biztonságána...

Különálló mágneseket is vásárolhat tőlünk

Egyéb termékek
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram