Öntisztitó mágneses szeparáló szállítoszalag fölé (MS F)

Öntisztitó mágneses szeparáló szállítoszalag fölé (MS F)Ez a mágneses szeparáló a könnyen áthatolható, szállítószalagon szállított keverékekből a nagyobb fémszennyeződések elválasztására szolgál. Általában a szállítószalag illetve az ürítő henger fölé van helyezve, vízszintesen 90 fokos elfordítással (lásd az ábrát). A felfogott fémszennyeződések a mágnes körül forgó szalag segítségével oldalt kisodródnak.

Kérésre a szerkezetet szalagmenet és szalagfordulat ellenőrzővel is felszerelhetjük.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

 

A szállítószalag fölötti szeparáló szerkezete

A szerkezet készítése során több éves tapasztalatokat kamatoztatva nagy hangsúlyt fektettünk a mágneses erő és a hatásmező fejlesztésre valamint arra, hogy a szerkezet a legnehezebb körülmények között is ellenálló és megbízható legyen.

A szerkezet a csúcsminőségű CNC gépeken készült. Az alkatrészek neves gyártóktól származnak, így például a SKF csapágyak, Nord meghajtás és az univerzális Nord váltóval felszerelt csigahajtómű. Összességében a szerkezet  úgy van tervezve, hogy a legnehezebb körülmények között is (pl. magas porkoncentráció esetén) ellenálló legyen. Az összes csapágy alaposan védve van burkolattal.

 

Öntisztító mágneses szeparáló szállítoszalag fölé (MSF EKO) - EKOnomikus

Öntisztító mágneses szeparáló szállítoszalag fölé (MSF EKO) - EKOnomikusA feljebb említett szeparáló gazdaságos változata. A szeparáló teste nem teljesen fedett, mint az MS F típusnál. NORD meghajtással van felszerelve, viszont hagyományos csapágyak vannak felhasználva. A felfogott fémszennyeződések szintén a mágnes körül forgó szalag segítségével, oldalt a szállítószalag mellé kerülnek kiválasztásra.

Mindkét szeparálót többféle méretben gyártjuk, hogy különböző szélességű szállítószalagok fölé lehessen helyezni őket.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

Az MS F és az MS F EKO mágnesese szeparálók összehasonlitása

 Tulajdonságok MS F Szeparáló MS F EKO Szeparáló
Automatikus tisztítású szeparáló ano ano
Merőlegesen és párhuzamos felszerelhető a szállítoszalag fölé ano ano
Magás hatékonyságú szeparáló ano ano
NORD meghajtás ano ano
Csapágyak SKF Hagyományos
igen poros környzetben is használható ano Nem ajánljuk
Védő burkolattal ellátva ano ne
Fordulatszámlálóval felszerelhető ano ne
Szállítoszalag-ellenőrzővel felszerelhető ano ne

 

Umístění magnetické desky a magnetického válce

Többrétegű keverékekeből  történő fémkiválasztáshoz a maximális hatékonyság érdekében a mágneses lemez valamint a szállítószalag fölötti szeparáló (1), mellé ajánlatos mágneses hengert (2) is használni, amely az alsó rétegből távolitja el a fémszennyeződéseket.