Mágenses szeparáló nem mágnesező fémekhezEzzel a szeparálóval a mágneses és nem mágneses fémek szétválasztása biztosítható. Ez a típus szállítóval együtt készül, amelynek a végén van felszerelve a mágneses indukciót előidező henger. Ez a henger NdFeB mágnessel van felszerelve. A szeparálás módszere az egyes fémek különféle vezetőképességén alapul.

 

 

A nem mágneses fémek szeparálójának szerkezete

Mágenses szeparáló nem mágnesező fémekhezA mágneses hengerek forgásával örvénylő áramlatok keletkeznek, melyek a nem mágneses részeket a mágneses hengerről letaszítják. A nem mágneses anyag a hengerről természetesen lepottyan. A mágnes fémek a mágneses henger tengelyéhez vannak szállítva, ahol kiszabadulnak a szállítóról.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

A szállított anyagot 2 részre osztjuk

  • nem mágneses fémek (aluminium, réz)
  • nem fémes anyagok (műanyag, papir, fa, üveg, lakossági hulladék)

A nem mágneses fémeknél használt szeparálók felhasználása

Legfontosabb használati területei:

  • újrahasznosító iparban
  • elektromos berendezések, kábelek hulládékjainál

Próbálja ki az indukciós szeparátort nem mágneses fémek szétválasztásánál (Eddy current separator)!

Használja ki az alkalmat és próbálja ki a mi tesztelő  berendezésünkön, hogy milyen előnyöket rejt magában az általunk felkinált termékcsaládba tartozó szeparátor. Ingyen kipróbálhatja az Ön által kívánt anyagok szétválasztását, amit természetesen képesek vagyunk pontosan ledokumentálni. Meggyőzödhet róla, hogy a Magsy termékek és berendezések pontosan azt tudják nyújtani, amire Önnek szüksége van!