Kihúzható forgó mágneses szeparáló (MSVR)

Magnetický separátor výsuvný rotačníA kihúzható forgómágneses szeparáló mágneses csövekből áll, amelyek szekrényes szerkezetben vannak kivitelezve és karmantyúkkal végződnek. A mágneses csövek a tengelyre vannak erősítve és villanymotorral vannak hajtva (400V). A szeparálás során a mágneses csövek folyamatosan forognak, ezzel kisebb a kockázata annak, hogy a csiszoló anyagok megkárosítják azt, és ahogy a szeparáló megtelítődjön a rosszabban keveredő szennyeződések által. A felülete homokfúvással kezelt (pótdíj befizetésével polírozott változatban is legyártjuk)

A mágneses szeparáló négyzet alakú karmanytúkkal végződik. Külön kérésre egyedi átmérőjű ki és beáramlási nyílásokat és különböző fajta karmantyúkat is képesek vagyunk gyártani.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

A szepráló előnyei

  1. Nagyon nagy hatásfokú szeparálás
  2. 1.4301 rozsdamenetes acelból készül
  3. A forgócsöveket villanymotor hajtja
  4. A csövek csiszoló anyagok általi kopásának kockázata kisebb
  5. A mágneses csövek forgási sebessége változtatható

Milyen anyagokat képes osztályozni

  • Dudorodásra alkalmas fémek
  • Abrazivní materiály
  • Csiszoló anyagok

A forgó szeparáló szerkezete

A mágnesek rozsdamentes acéltokba vannak helyezve, ezzel védve vannak a szennyzeődésektől, könnyű, gyors és kényelmes a tisztításuk. A mágnescsövek a tengelyre vannak erősítve, melyet villanyomotor hajt. A szeparált anyagok mennyisége és típusa szerint a forgás sebessége változtatható.

Forgó mágneses csövek

Igen erős, 10.400 G mágneses indukcióval bíró NdFeB mágnessel van felszerelve (de külön kérésre akár 14.000 G erősséget is legyártunk). A kihúzható mágnes cső átmérője 30 mm,a cső falának vastagsága 0,7 mm. A berendezés teljes mértékben 1.4301 rozsdamentes acélból készült.

A mágneses szeparáló tisztitása

A felfogott fémszennyeződséek tisztítása igen könnyű. A szeparáló testéből a kibiztosítás után kiemeli a mágneses csövet. Kinyitja az ajtókat és a bizotsítocsappal rögzíti azokat. A mágneses csőre ráhelyezi a gyűjtőedényt. Az utolsó lépésként a mágneses csövet a gyűjtőedénnyel együtt leemeli a a mágneses magról. A fémszennyeződések lepottyannak az edénybe, s ezzel a mágneses szeparálót ki is tisztította.