Kúpos válogató/osztályozó mágnes

Kúpos válogató/osztályozó mágnesMágneses anyagok jelenlétét vizsgálja, ezért szokványos segédeszköze a fémhulladék gyűjtő telepek dolgozóinak.  50 cm hosszú sárgarézláncra van rögzítve. A lánc karabinerrel van felszerelve, s ezzel van rögzítve a munkaruhához. Ezzel hatékonyabban összegyűjti a mágneses anyagokat. A mágnes hossza 50 mm, átmérője 14 mm, súlya 36 g.

Kúpos osztályozó inga mágnes

Kúpos osztályozó ingamágnesMágneses anyagok jelenlétét vizsgálja. Ugyanúgy, mint az egyszerű kúp mágnes ez is igen erős neodímium /NdFeb/ mágnessel van felszerelve. A rúdra helyezése lehetővé teszi, hogy a nehezen hozzáférhető helyekről /pld járművek motorjaiból/  is kiemelje a mágneses anyagokat. Teljes hossza 160 mm, átmérője 14 mm.

Szupererős osztályozó mágnes

Szupererős osztályozó mágnesEz a típus is igen erős neodímium /NdFeb/ mágnessel van felszerelve. Ezért kihasználható nagyobb távolságokban lévő anyagok felismerésére is.  Általában akkor használják, amikor nem mágneses anyagok közül /papír, drágafémek/ közül kell kiemelni a mágneses szennyeződést.  Ezzel könnyen le leszik a drágafémek eladása során gyakran fellépő csalásokat. Mágneses ereje 1 kN, mérete 114x72 mm, súlya 1,5 kg.

Szupererős szamárium-kobalt mágnes (SmCo), erejét tekintve összevethető a fentebb említett szuper erős mágnes erejével. Legfontosabb előnye a rozsdával szembeni nagyfokú ellenálló képessége. Használható vízben is.

Szupererős hagyományos UP mágnes

Szupererős hagyományos UP mágnesA hagyományos szupererős mágnes legújabb típusa új ergonomikus karral van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű mozgathatóságát. Élvezze a kényelmes munkát vele!

A mágnes igen nagy erejét természetesen megőriztük!

Termék raktáron van,azonnal leszállitható.
OSZTÁLYOZÓ MÁGNES VÁSÁROLNI

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

Mágnes tesztelő rudak

Mágenses tesztelő rudakA mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható.  Igen erős neodímium NdFeb mágnessel van felszerelve A szennyeződéseket úgy távolíthatjuk el, hogy a műanyag fogantyúk kiemeljük, s ezzel a mágneses anyagok automatikusan lepottyannak a rúdról. Tekintse meg a működését bemutató animációnkat a weboldalon - a mágneses tesztrúd működése.

Két típust ajánlunk: - mágnes funkcionális hossza 140 mm

  • Átmérője 20mm, mágneses indukció 4380 G / a mágneses mag felületén mérve/
  • Átmérője 30mm, mágneses indukció 5200 G / a mágneses mag felületén mérve/

Termék raktáron van,azonnal leszállitható.
MÁGNESE TESZTELŐ RUDAKAT VÁSÁROLNI

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

 

Mágneses seprűk

A fémhulladékgyűjtő telepek részére mágneses seprűk használatát ajánljuk., amelyeknek igen nagy hasznát vehetik a telep takaritásakor (megakadályozva autógumik defektektjeit), valamitn a vas és nem vas anyagok oszzályozásánál