Mágnesek fröccsöntőgép tölcsérébe  - hőellenállás 80° Celsius fokig (MDN)

Mágnesek fröccsöntőgép tölcsérébe (hőellenállás 80 Celsiusig)Ezeket a mágneseket a műanyag karban használják, regranulátok, vagy zúzott anyagoknál. A mágnest a fröcccsöntő tölcsérébe helyezik. Igen erős NdFeB mágnessel van ellátva, így a finom por jellegű fémszennyeződéseket is felfogja.  A tölcsérbe helyezett mágnesek lényegesen meghosszabbítják a fröccsöntők élettartamát.

Általában 100, 150, 200, 250, 300 és 350 mm átmérővel gyártjuk a mágneseket a fröccsöntő tölcsérekbe.

Termék raktáron van,azonnal leszállitható.
VÁSÁROLJON MÁGNESEKET FRÖCCSÖNTŐGÉP TÖLCSÉRÉBE

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

Nagy előnye – könnyed mágnestelenítés

Mágnesek fröccsöntőgép tölcsérébeA tölcsérekben használt mágnesek óriási előnye a könnyed mágnestelenítés. A demagnetizáció a biztosító csavar kilazításával és a mágneses mag rozsdamentes acélcsőből történő kiemelésével jön létre. Ennek köszönhetően a tisztítása nagyon gyors és kényelmes, mert a felfogott fémhulladékok önmaguktól lehullanak.

Mágnesek fröccsöntőgép tölcsérébe  - hőellenállás 120 °Celsius fokig (MDN T)

Legújabban 120° Celsius hőellenállással is gyártunk mágneseket fröccsöntőgép tölcsérébe . Erős NdFeb mágnessel vannak felszerelve, és ezzel sokkal magasabb hőellenállás érhető el.

Mágnes fröccsöntők tölcsérébe - UP (MDN UP)

Mágnes fröccsöntők töltőjébe műanyag testbenEzt a mágnest a fröccsöntő gépek tölcsérébe terveztük, az általunk kifejlesztett tökéletesített típus az Ön igényei szerint biztosítja a legnagyobb hatékonyságú elválasztást és megfelel a biztonsági előirásoknak is. Ezenkívül ez a típus erős neodímium mágnessel felszerelt. Legfőbb előnyei közé tartozik, hogy a mágnes egy olyan műanyag testbe van helyezve, amely a  fröccsöntő töltőjének egész keresztmetszetét betakarja. Ezzel garantáljuk, hogy valamennyi műanyag granulátum, amely fémszennyeződést fogott fel, keresztülhalad a mágneses rostán.

Ezzel a módszerrel igen hatékonnyá válik a fémszeparáció és igen biztonságos is a művelet

A mágnes méreteiTöbbféle méretben kínálunk műanyagtesteket, annak érdekében, hogy Önök többféle fröccsöntő esetében használhassák. A műanyagtest ABS-ből (akrilnitril-butadiénsztirol) készült. A mágnesek műanyagcsövekben vannak elhelyezve, tisztításuk nagyon könnyű és gyors, csak kiemelik a mágnest a műanyag védőcsőből.

A képek alapján kérjük válassza ki az Önnek leginkább megfelelő méretet. Amennyiben nem biztos a méretben, kérjük forduljon hozzánk.

Mágnes tisztitószerre akasztott tölcsérekhez

További nem elhanyagolható előnye ennek a típusnak, hogy a mágneses mag szilárdan  rögzített a szeparátor testéhez. Ezzel fokozzuk a munkabiztonságot és csökkentjük a balesetveszélyt.  Pld. a nem körültekintő kezelés során igen veszélyes a nagyon erős mágneseket ráhelyezni a fémfelületekre. A tisztítás így még gyorsabbá és könnyebbé teheti.

A mágneshez megfelelő tiszítószert is vásárolhat nálunk, amely univerzális és valamennyi méretnél használható.

Termék raktáron van,azonnal leszállitható.
VÁSÁROLJON MÁGNESEKET FRÖCCSÖNTŐGÉP TÖLCSÉRÉBE

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

A műanyag tölcsérmágnesek előnyei

  • Erős neodímium mágnest használunk
  • A test kitölti a teljes fröccsöntő tölcsért - így igen  hatékonyan működik
  • Könnyű súly és egyszerű tisztítás
  • A mágneses mag szilárdan rögzítve van a kiválasztó testéhez - megakadályozva ezzel a balesetek lehetőségét. Ugyanolyan áron kapható mindegyik mágnesmodell a test méretétől függetlenül
  • A test műanyagból készült, ellenáll a szennyeződéseknek
  • Kényelmes tisztítás tisztítószerek segítségével (univerzális valamennyi modellhez)

A tölcsérmágnesek tiszításának menete

A szeparátort fogassa fel a tisztítószeren található segédhorgokra, elhelyezheti bárhol a falon.

A tölcsérmágnesek működésének bemutatója