Mágneses henger

Mágneses hengerA mágneses henger a száraz keverékekben (fa, kő, szén, színesfémek, hulladékszemét stb.) található fémdarabok elválasztására szolgál. Az öntisztító mágneses henger a szállítószalagba van beépítve, amely az anyagot a szeparálásra szállítja. A szállítás során a mágneses henger megtartja a fémszennyeződéseket és a henger tengelyén túl az elválasztás során maguktól lepottyannak. (lásd az animációt)

Mágneses hengerHasználatával lényegesen hatékonyabb az elválasztás. Célszerű használni mindenhol, ahol szükséges, hogy megvédjük a berendezést a fémszennyeződések által okozott károsodás ellen. Többréteges szeparált anyag esetén, érdemes kombinálva használni a szállítószalag felett elhelyezett mágnessel, így a felső rétegből hatékonyabban lehet elválasztani a fémszennyeződéseket.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

A mágneses henger működését bemutató animáció

 A mágneses henger használati elve

A mágneses henger ferrit mágnessel van felszerelve, de külön kérésre, nagyon erős neodym NdFeB mágnessel is felszerelhetjük. A megrendelő igénye szerint méretre tudjuk gyártani. Hatékony a szemét újrahasznosításnál (fémek kinyerésére az újrahasznosított hulladékból) a fűrésztelepeken, kőzúzókban és kőbányákban.

 

Umístění magnetické desky a magnetického válce

Többrétegű keverékekből történő fémkiválasztáshoz a maximális hatékonyság érdekében a mágneses lemez valamint a szállítószalag fölötti szeparáló (1), valamint mágneses hengert (2) is használni, amely az alsó rétegből távolítja el a fémszennyeződéseket.