Kétemeletes kidobó mágneses dob (MBVD)

Kétemeletes kidobó mágneses dobA mágneses dob egy sztatikus mágneses magból, s hajtódobon elhelyezett forgó palástból tevődik össze, melyen a fémszennyeződések vannak felfogva.

Az alsó dob a szállítószalagról felszedi a fémszennyeződéseket, míg a többi, nem mágneses szennyeződés tovább van szállítva a szállítószalagon.

A felső dob átveszi az alsó dobról a fémszennyeződéseket melyeket egy külön, arra a célra szolgáló tartályba szórja ki. Mindkettő dob külön-külön áttételi szekrénnyel és motorral van ellátva.

Az anyagkiválasztás folyamán, ami a szállítószalag és a mágneses dob között valósul meg, majd a kettő dob között, a szállított anyagok kétszeresen vannak átszellőztetve, ami a fémszennyeződések jobb elválasztását idézi elő a ragadós anyagoktól.

A szeparátor előnyei

  • Nagy hatékonyságú kétfokozatú szétválasztás
  • alkalmas ragadós anyagok szétválasztásánál
  • kétszeres szellőztetés – a ragadós anyagok hatékonyabb szétválasztása

Milyen anyagoknál lehet felhasználni

  • a szállítószalagon szállított, roszabb ömlesztési tulajdonsággal rendelkező anyagoknál.
  • ragadós és nehezebben szétválasztható anyagoknál

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

A kétemeletes szétválasztás működési alapelve

Tovébbi száraz keverékek kézi tisztitású szeparálója

Mágneses dobok

Mágneses dob (MB) A mágneses dobot a száraz keverékben található fémes mágneses szennyeződések kiválasztására  használjuk ( színesfémek, műanyag granulátumok, stb). Általában a gépek tartályába, vagy a szállítószalagokra helyezik, amelyekről a szeparált anyag a mágneses dobra szóródik, amely így elvégzi a fémes szennyeződések kiválasztását, valamint szétválasztását. Előnye, hogy nem része a szállítószalagnak, s ezzel felhasználása univerzálisabb. […]