Termékek

MENÜ

Mágnesek ezermestereknek

Szeretnék átlépni a webáruházba

Nadrágszíj mágnesek

Egy hasznos segítség az iparosoknak, szerelőknek. A hátsó oldalán tallálható csat segítségével rögzítjük a mágnest a nadrágszíjhoz.

Mágneses üvegnyitó

Ennek a hasznos segédeszköznek a segítségével egy mozdulattal nyithatók az üvegek, egyben rögzíti is a kupakot.

Mágneses edény

Az edények alján található külső mágnesek nagyon erősek, amelyek az összes tárgyat megtartják az edényben és magát az edényt is egy fém alapú tartón.

Mágneses italtartó

Az italtartót bárhová rögzítheti egy fémfelületen, pl. Egy hűtőszekrény, polc oldalára, ajtókeretre, vagy egy szerelőszekrényre.

Mágneses falfesték

Alapfestékként használandó. A festék egészen kisméretű fém részecskéket tartalmaz, melynek köszönhetően ugyanolyan szerepet tölt be, mint egy mágneses hirdetőtábla, tehát mágnesek elhelyezésére is alkalmas ez a felület.

Mágneses szög és csavartartó

A tartó végződése mágneses, ami biztonságosan megtartja úgy a szöget, mint a csavart. A hornyos végződés egyben segít a szögek és csavarok elverését vagy becsavarását a nehezebben hozzáférhető helyeken.

Csuklóra erősíthető mágneses csavartartó

A piros szinű mágneses téglalapi részre előkészíthetők a fémszögek, csavarok, melyek a munkálatokhoz szükségesek.

Mágneses méter

A mágneses méter hosszúsága 1 m. A fehér vynil felületre UV ellenálló, piros és kék tinta van nyomtatva.

Mágneses rögzítő/befogó készlet

Ez a készlet egy nagyon erős mágnest, s ennek megfelelő, lyukkal ellátott ellendarabot tartalmaz, melybe süllyesztett fejű csavart lehet helyezni.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram