Terheléses mágnesekA terheléses mágnest a műhelyekben és raktárakban lapos és kör formájú tárgyak mozgatására használják, ollók, prések, kalapácsok és forgácsoló gépek, fröccsöntéses formák cseréjénél.

 

 

A terheléses mágnesek előnyei

  • Terheléses mágnesekaz oldalán elhelyezkedő kar segitségével könnyen ki és bekapcsolható,
  • a mágneses ereje nem időhöz kötött,
  • teherbirása 100-1200 kg,
  • elektromos energiától független,
  • minimális karbantartási igényű

Csak certifikált, hatóságilag tesztelt mágneseket árusitunk

CertifikátTerheléses mágneseinket brünni Gépipari Kisérleti Intézet teszteli. Mielőtt forgalmazásba kerülnek, minden mágnesünk átesik hiteles terheléses és tanusitvánnyal megerősitett  hitelesitett eredményekkel rendelkezik. Valamennyi terheléses mágnesünk megfelel az Európai Parlament Tanácsa 2006/42ES előirásainak.

Rugalmas szállítási határidőket biztosítunk

Szaállitási határidőnk valamennyi terheléses mágnes esetében a megrendeléstől számitott két munkanap, külön megrendelésre akár  5 000 kg teherebirású tipust is biztositunk.

Mágnesek on-line árusitása

Válasszon mágnest E-shopunk kinálatunkból

VÁSÁROLNI TERHELÉSES MÁGNEST

Anyagok letöltésre

Holtteher emeléses mágnesek tesztelése

Testovací zařízení Revíziós teszteléseket végzünk holtteher emeléses mágneseken.  A revíziós tesztelések nem csupán az összes alkatrész kontrolljából áll (miközben kiemelt figyelmet fordítunk az alsó érintkező felületek állapotára)  legfontosabb a szakító próba teszt ( annak az erőnek a tesztelése, amely akkor keletkezik, amikor a mágnes és a teher elválik egymástól).

A  munkabiztonsági előírások betartása érdekében a holtteher emeléses mágnes tesztelési terhelési eredménye a háromszorosnak kellene lennie, mint amennyire a munkafolyamat során szükség van, tehát mondjuk 300 kg-os emelést csak olyan mágnessel szabad elvégezni , amely a terheléses szakítópróbája során 900 kg-os terhelést is biztonságosan képes elvégezni. Természetesen a tesztelési kísérletekről hiteles jegyzőkönyvet, tanúsítványt készítünk.

Ajánlatos valamennyi holtteher emeléses mágnes esetében évente egy revíziós kontroll vizsgálatot elvégezni.

Az ilyen típusú mágnesek esetében ajánlatos a munkabiztonság szempontjából rendszeresen bevizsgálni, kontrollteszteket végezni, hogy elkerüljük a fölösleges baleseteket, hogy az esetleges javítási munkákat időben el lehessen végezni, még a biztonságos üzembe helyezést megelőzően.

Szeretne letesztelni a mágnest?

Kérem forduljon hozzánk, igyekszünk ezeget tenni minden kedves ügyfelünknek e téren is.

EGYEZZEN MEG TESZTELÉSI IDŐPONTBAN